Bryllup i Norge og i utlandet med Brudepikene - din bryllupsarrangør

Trude og Alexander


Bryllup i Paris 16. juni 2006


Hei Ann Kristin!

Nå er vi kommet hjem. Full av gode minner og masse inntrykk!

Tusen takk for all hjelp i forbindelse med bryllupet. dette hadde ALDRI blitt så bra uten hjelpen fra deg!

Vi hadde en fantastisk dag. Mye mer enn vi kunne drømt om. Frisøren og make-up-artisten var kjempeflinke. Var litt nervøs for dette på forhånd, men det var ingen problem. De gjorde en flott jobb, både med meg og brudepiken.

Været var fantastisk den dagen. Boulogneskogen var bare en helt herlig plass. De hadde pyntet et flott bord til oss og vi ble plassert litt for oss selv. Området rundt var bare så fantastisk og utrolig romantisk!

Båtturen på Seinen fungerte utmerket som en aktivitet mellom lunsj og middag. Veldig fornøyd med det valget.

Så, var det bryllupsmiddagen. Kan ikke beskrives med ord! Et fantastisk sted og en perfekt mat. Upåklagelig service. Dette stedet kan du trygt anbefale til andre. Veldig glad for at vi valgte å bestille et eget rom. Det var godt å få være alene i en så høytidelig stund. Med, terrassen rett tenfor, med Eiffeltårnet i bakgrunnen, ble det bare helt perfekt! De hadde til og med lagt ut leker til vår lille brudepike!:-)

Fikk også tatt mange fine bilder sammen med fotografen. Han tok oss med til Eiffeltårnet, Pont Alexandre III og Place de la Concorde. I tillegg til fine bilder inne og utenfor ambassaden.

Igjen, tusen takk! Dette ble fantastisk. Gjestene var superfornøyd, og det var virkelig vi og!

Mange hilsener fra Trude & Alexander, Bodø  


  


Tilbake til referanser Frankrike