Bryllup i Norge og i utlandet med Brudepikene - din bryllupsarrangør

Toscana og Umbria

Områdene Toscana og Umbria ligger sentralt i Italia, og er lette å nå fra flyplasser som Roma, Pisa og Firenze. I de aller fleste småbyene finnes det lokale rådhus, og her kan vi tilby en gyldig, borgerlig vigsel. Ønsker dere å gifte dere hjemme først, så tilbyr vi symbolsk seremoni på stedet. Dere kan bo og ha feiringen i små sjarmerende byer, små vingårder i den toskanske landskapet eller herskapelige hus.  Uansett hva dere velger vil dere være omgitt av fantastisk natur, og italiensk mat og drikke av ypperste klasse. Vi har alternativer som passer både for de som reiser alene og store grupper - noen av våre favoritter ser dere nedenfor.

 

Bare ta kontakt med oss enten på mail, eller telefon 32 89 32 42 for flere forslag!

 

 grd i umbria 4

Prisgunstig gård - Umbria
Vakker og rustikk gård, beliggende i Umbria. Dette er et prisgunstig alternativ for dere som ikke har så høyt budsjett.


Antall: 10 leiligheter og inntil 40 sengeplasser
Hvor: Umbria


Les mer

landlig_villa_cortona

Eksklusiv gård - Cortona 
Luksuriøs og landlig eiendom som passer godt for dere som ønsker noen dager med luksus og deilig mat! Dere leier gården i 2 dager, og her kan dere ha selskap for inntil 150 personer. 

Antall: 15 dobbeltrom, og inntil 46 sengeplasser. 
Hvor: Toscana


Les mer

 gaarden lite1

Romantisk gårdsbryllup
Denne vakre, gården er en perle, midt i vindistriktet Chinati. Her leier dere gården for dere selv i 3 dager eller en uke. Denne gården er utrolig populær, og for å sikre plass, anbefaler vi tidlig bestilling. 

Antall: inntil 24 stk for overnatting, inntil ca 100 for selskap
Hvor: Toscana

Les mer

 slottsbryllup umbria5 Slottsbryllup for store grupper
Drømmer dere om slottsbryllup, tilbyr vi dette vakre, historiske slottet. Dette tilbys kun for store grupper, og dere må være minimum 100 personer her. 

Antall: 45 rom og inntil 134 sengeplasser 
Hvor: Umbria 

Les mer 
 

Vingårdshotell
Denne vakre og herskapelige gården ligger utenfor Cortona, og tilbyr 15 koselige rom. Bryllupsmiddagen kan dere spise ute i hagen, hvis dere ønsker det. I umiddelbar nærhet finnes 10 ekstra leilgheter. 

Antall: Her kan dere ha selskap for 30-100 gjester
Hvor: Toscana

Les mer

 grdshotell2

Rustikk gårdshotell
Vakker og rustikk gård med flotte uteområder. Gården ligger utenfor Cortona, og her tilbyr vi 14 rom og 5 leiligheter. Kan kombineres med vingårdshotellet og leiligheter i området, hvis dere vil invitere flere. 

 

Antall: Inntil 46 sengeplasser
Hvor: Toscana

Les mer

klosterhotell2 Klosterhotellet
Historisk og herskapelig hotell, som passer for de med høyt budsjett. Vielsen foregår enten i nærmeste landsby, eller vi tilbyr symbolsk seremoni i de unike ruinene eller i hagen. Lett og tilgjengelig med Roma som nærmeste flyplass. 

Antall: 28 rom og suiter
Hvor: Umbria

Les mer 
 grdsbryllup 7

Gårdsbryllup utenfor Lucca
Flott toscansk gård, med 9 leiligheter i landlige omgivelser. Dere velger om dere gifter dere hjemme først, eller om dere vil ha en borgerlig vielse i rådhuset som kun ligger en snau kilometer fra gården. Dette er et godt alternativ for dere som ikke har så høyt budsjett. Pisa er nærmeste flyplass. 

Antall: 22 personer + 11 ekstrasenger
Hvor: Toscana


Les mer 

 exterior11

Herskapelig utenfor Firenze

Utenfor Firenze tilbyr vi dette vakre herskapshuset, omgitt av et vakkert parkanlegg. Her kan dere ha bryllupsfest og feiring for storegrupper, og vi tilbyr overnatting på stedet for inntil 120 personer. 


Antall: 65 rom
Hvor: Toscana

Les mer

vielse ruiner 4

Vielse i vakre kirkeruiner

Midt i vindistriktet, finner dere disse vakre kirkeruinene, og her tilbyr vi borgerlig vielse. Bryllupsfeiringen kan foregå i en av de nærmeste landsbyene.

Hvor: Toscana
Hva: Borgerlig vielse
Les mer