Bryllup i Norge og i utlandet med Brudepikene - din bryllupsarrangør

Spania

 

bryllup i spaniaBrudepikene tilbyr bryllup i flere Spanske byer og områder. Vielsen foregår i den norske ambassaden (Madrid), eller en av sjømannkirkene langs kysten. Dere kan velge mellom spennende storbyer, eller avslappende badebyer. Alle stedene passer flott å kombinere med ferie, dersom dere ønsker det.  Alle stedene foregår vielsen på norsk.

Spania kan by på sjarmerende byer, spennende kultur, god mat og vin og vakre strender. La oss hjelpe dere å velge det beste stedet for dere.


barcelona
Barcelona

Barcelona har det meste: alt fra rikt kulturliv og lange sandstrender. Byen passer perfekt enten dere er 2, 30 eller 70 som reiser. Vi kjenner byen godt og kan anbefale hoteller, restauranter og unike selskapslokaler.

Les mer
 
image_57_v2
Costa del Sol/Malaga

Det er ikke rart at den spanske solkysten er populær for bryllup. Vakre palmestrender og et varmt klima året rundt, gjør at flere og flere nordmenn gifter seg her.  

Les mer
0-madrid_master
Madrid
Spennende Madrid har fantastisk shopping og uteliv. Her foregår vielsen på den norske ambassaden, mens bryllupsmiddagen kan inntas på en romantisk restaurant, eller et vakkert selskapslokale.
Les mer

alicante__4___spain
Alicante

På Spanias østkyst kan dere gifte dere i sjømannskirken i Torrevieja. La oss skreddersy deres dag ved Middelhavet!
Les mer 
mallorca
Mallorca
Mallorca har i mange år vært et populært feriested. Her har man både rolige småbyer, men også storbyliv i Palma. Ha bryllup og bryllupsreise på øya.

Les mer 

Tips og annonser:

Bestill brudebuketten her!