Bryllup i Norge og i utlandet med Brudepikene - din bryllupsarrangør

Seremoni og vielse ute

DRØMMEBRYLLUPET 

Mange drømmer om å gifte seg på et vakkert sted, som har stor betydning for de. Dette kan være stedet dere møtte hverandre, strandbryllup på hytta,
hagebryllup hjemme, bryllup på en bondegård, bryllup i skogen etc. Vi kan også være behjelpelige med å finne det perfekte stedet for denne begivenheten. Det kan være litt vanskelig å vite hvordan man skal gripe dette an, da det finnes lover og regler for hvor en gyldig vielse kan utføres.

Gyldig vielse 

Hvis dere ønsker hjelp til å bestille en vigsler, som kommer og foretar en vielse for dere - så kan vi gjøre dette for dere. Send oss en forespørsel, hvor dere skriver hvor vielsen skal være, dato og klokkeslett, og hva slags vielse dere ønsker. Pristilbud gis ut fra dette. 

 

Symbolsk seremoni 

Hvis dere kun ønsker en symbolsk seremoni (altså ikke gyldig vielse), så kan vi også hjelpe dere med dette. På Østlandet tilbyr vi pakker som inkluderer rød løper, mikrofon og høyttaler under vielsen, blomsterportal (NB! Blomster kommer i tillegg) og hvite stoltrekk. Spesifiser nærmere hva dere ser for dere, dato og sted for begivenheten - og så kan vi gi et tilbud ut fra dette. 

 

Kontaktskjema
Navn (*)
Vennligst skriv inn ditt navn
E-post (*)
Vennligst skriv inn din e-postadresse
Telefon (*)
Vennligst skriv inn ditt telefonnummer
Bryllupsdato
Invalid Input
Sted (*)
Detaljer
Skriv inn tegn Skriv inn tegn
  Oppfrisk
Ugyldige data