Bryllup i Norge og i utlandet med Brudepikene - din bryllupsarrangør

Sardinia


Type vielse: borgelig
Utendørs vielse: ja
Passer for: par som reiser alene, små grupper
Sesong: vår, sommer, høst

Vakre Sardinia er perfekt for bryllup. Øya har en rekke flotte byer, med nydelige rådhus som gir en unik ramme rundt dagen. Her kan man gifte seg hele året mellom mandag og fredag.

Kombiner gjerne bryllupet med ferie. På Sardinia er det flotte sandstrender og fine resorts. Mange reiser på charterferie og kombinerer det med vielse mens de er på øya. Fortell oss hvor på øya dere vil reise, så finner vi gode alternativ i nærheten.

Vi hjelper dere med å anbefale et sted for vielsen og finne det perfekte sted for middag/selskap. I tillegg organiserer vi fotograf, blomster, transport, frisør og alt annet dere trenger.

På Sardinia kan man gifte seg hele året mellom mandag-fredag. Noen ganger er det også mulig med vielse på lørdager. Vielsen er borgerlig, og gyldig i Norge.

Fly fra Norge lander enten på Alghero flyplassen (nord-vest) eller på Cagliari (i sør). Hvis dere benytter en av disse flyplassene, så er det disse 3 destinasjonene som er nærmest:

STINTINO
Vakker fiskelandsby berømt for sine vakre strender og vakre havutsikt. Rådhuset ligger i sentrum av byen, og er en koselig bygning med en elegant vielssesal. Her kan vi også tilby en restaurant som ligger ved sjøen. Stinito er kun en times kjøring fra Alghero.

CASTELSARDO
Dette er en fantastisk middelalderby som “henger” på en klippe med fantastisk utsikt. Bryllupsseremoniene holdes i et middelalderslott (i en av to saler) – eller på en utendørs terrasse m/utsikt. Her kan vi tilby en restaurant som ligger i gangavstand fra slottet, og som passer perfekt for en intim og romantisk middag for to. Castelsardo ligger 45 minutter fra Alghero.

CALASETTA
Dette er en liten øy med trange gater og typisk middelhavs-bygninger (I hvite og blå farger) – et sted som ikke er så veldig turistifisert. Vielsen skjer i rådhuset – en hvit hyggelig bygning som ligger ved torget i byen. Vielsen kan også foregå i et tårn som ligger ut mot havet i byens sentrum. Her har vi også en hyggelig restaurant som har spesialisert seg på ferske fiskeretter. Calasetta ligger en times kjøring fra Cagliari.

Vi tilbyr også andre destinasjoner på Sardinia, så bare kom med ønsker. Vi jobber kun med seriøse samarbeidspartnere, slik at vi er sikre på at dere får en fantastisk bryllupsdag!

Ring oss på tlf: 32 89 32 42 mandag-fredag mellom kl 0830-1530.Les referanser fra bryllup i Italia

Kontaktskjema
Navn (*)
Vennligst skriv inn ditt navn
E-post (*)
Vennligst skriv inn din e-postadresse
Telefon (*)
Vennligst skriv inn ditt telefonnummer
Bryllupsdato
Invalid Input
Sted (*)
Detaljer
Skriv inn tegn Skriv inn tegn
  Oppfrisk
Ugyldige data