Bryllup i Norge og i utlandet med Brudepikene - din bryllupsarrangør

Santa Maria Castellabate


Type vielse: borgelig
Utendørs vielse: ja
Passer for: par som reiser alene, små grupper, store grupper
Sesong: vår, sommer, høst

Vakre Santa Maria Castellabate ligger idyllisk til ved Cilentokysten, like sør for Napoli og Amalfikysten. Her er det minimalt med turister, men desto mer italiensk sjarm. Smale brosteinsgater, god mat og vakre strender gjør dette et perfekt sted for både ferie og bryllup. Stedet er ypperlig enten dere reiser alene, eller tar med dere gjester. Det er et perfekt reisemål for de som ønsker et bit av det autentiske Italia.

Det er flere alternativer for vielse. En mulighet er å ha vielsen oppe på byens gamle borg, med utsikt over byen og havet, eller dere kan vies nede på stranden. Vi kan også tilby vielser i luftballong (se video under), eller ute på en øy. Santa Maria Castellabate er en av de mest fleksible destinasjonene vi kan tilby, så her kan dere komme med ønsker! Vielsen er borgelig, og foregår på italiensk med norsk eller engelskspråklig tolk.

Spis bryllupsmiddagen på en vakker strandrestaurant, eller hva med å spise oppe i den gamle borgen, med enestående utsikt som kan ta pusten fra en hver? Vi kjenner byen godt, og kan anbefale riktig sted for dere.

Vielsen er borgerlig, og gyldig i Norge.

Ring oss på tlf: 32 89 32 42 mandag-fredag mellom kl 0830-1530, eller fyll ut kontaktskjemaet som ligger under alle bildene.


Se videoklipp fra bryllup i Castellabate:

http://youtu.be/aR6RuUc_vXsLes referanser fra bryllup i ItaliaKontaktskjema
Navn (*)
Vennligst skriv inn ditt navn
E-post (*)
Vennligst skriv inn din e-postadresse
Telefon (*)
Vennligst skriv inn ditt telefonnummer
Bryllupsdato
Invalid Input
Sted (*)
Detaljer
Skriv inn tegn Skriv inn tegn
  Oppfrisk
Ugyldige data