Bryllup i Norge og i utlandet med Brudepikene - din bryllupsarrangør

Roma


Roma er kanskje en av verdens vakreste og mest romantiske byer. Her kan dere vandre rundt smale brosteinsgater, sitte på fortauskafeer og utforske byen.bryllup roma spansketrappen

Type vielse:
I Roma kan man gifte seg på den norske ambassaden. Vielser her foregår kun på noen utvalgte datoer i løpet av året, så her må man bestille tidlig. Brudepikene kan også tilby borgerlig italiensk vielse i ett av de lokale rådhusene inne i byen, eller i utkanten av Roma. Dere kan for eksempel ha vielsen på et slott, som ligger kun en time utenfor Roma.  Disse vielsene foregår på italiensk, og vi tilbyr derfor en tolk som er med dere for registrering av papirer (må skje minimum 2 arbeidsdager før vielsen), og under selve vielsen.

Bryllup i Roma:
Roma setter en flott ramme rundt dagen, og passer både par som reiser bort helt alene, og de som ønsker å ta med seg mange gjester. Det flyr direktefly til Roma hver dag, og byen har et stort utvalg av hoteller og restauranter. Man kan ha bryllupsmiddagen på en uformell, familiedrevet restaurant, på et eksklusivt hotell, eller på en takterrasse med utsikt over byen. 

Mange velger å samle gjestene til en uformell velkomstmiddag kvelden før, eller ta de med på en felles aktivitet, som for eksempel besøk på en vingård, eller piknik i en av parkene i byen.

På bryllupsdagen hjelper vi dere med frisør som kan komme på hotellet, får blomstene dere ønsker levert, finner fotograf, bestiller transport og selskapslokale. Vi henter inn priser, og gjør alle bestillinger for dere.

Komme seg dit:
Det går direktefly til Roma daglig. Vi kan arrangere felles transport fra flyplassen, eller dere tar flytoget inn til byen.

Les referanser fra bryllup i Italia

Kontaktskjema
Navn (*)
Vennligst skriv inn ditt navn
E-post (*)
Vennligst skriv inn din e-postadresse
Telefon (*)
Vennligst skriv inn ditt telefonnummer
Bryllupsdato
Invalid Input
Sted (*)
Detaljer
Skriv inn tegn Skriv inn tegn
  Oppfrisk
Ugyldige data