Bryllup i Norge og i utlandet med Brudepikene - din bryllupsarrangør

Priser - bryllup i utlandet

cortonaviewBRYLLUPSPLANLEGGER / BRYLLUPSARRANGØR, PRISER

Ønsker dere å bruke bryllupsplanlegger, kan Brudepikene hjelpe dere å arrangere deres drømmebryllup i utlandet. Uansett om dere ønsker å gifte dere i en vakker hage på en vingård, med sand mellom tærne på en vakker strand, eller på en herregård, kan vi hjelpe dere å finne det riktige stedet for dere.


Vårt honorar for å tilrettelegge bryllup i utlandet:


Vårt honorar varierer etter forventet antall gjester i bryllupet. Det er derfor viktig at du sender en forespørsel med tanker rundt bryllupet.
Ta kontakt med oss for å få tilsendt vår kontrakt for en full oversikt over våre priser, rabatter og
betingelser.
Priser fra kr 12.500 når brudeparet reiser alene. Priser fra kr 25.000 for større arrangement.

For grupper over 100 personer anbefaler vi at Brudepikene er tilstede for å sikre kvaliteten på arrangementet.  

Hva inkluderer honoraret?
Vi hjelper dere med detaljene rundt bryllupet deres. Basert på de ønskene, behovene og budsjettet dere har skreddersyr vi deres bryllup. Vi foreslår steder,  henter inn priser og informasjon, og gjør de bestillingene dere ønsker. Vi er selvfølgelig også tilgjengelig for dere når dere trenger tips og råd underveis. Etter over 15 års erfaring som bryllupsarrangør, vet vi hva som fungerer og ikke. Vi har gode, håndplukkede samarbeidspartnere på de stedene vi jobber med, som kommer våre kunder tilgode. 

Fra dere skriver under kontrakt med oss og frem til dere er godt gift er vi deres rådgiver og hjelper. Underveis i prosessen sender vi oppdaterte bekreftelser til dere, slik at dere har full oversikt over hva som har blitt gjort, og eventuelle ting som gjenstår. I denne bekreftelsen vil det stå priser på andre tjenester, som frisør/makeup, musikk under vielsen, hva vielsen koster, fotograf, transfers, overnattingspriser, bryllupsmiddag etc. 

Ring oss på 32 89 32 42, eller send oss en EPOST, for å be om mer informasjon og vår kontrakt eller avtale et uforpliktende møte på vårt kontor i Drammen.

Kontaktskjema
Navn (*)
Vennligst skriv inn ditt navn
E-post (*)
Vennligst skriv inn din e-postadresse
Telefon (*)
Vennligst skriv inn ditt telefonnummer
Bryllupsdato
Invalid Input
Sted (*)
Detaljer
Skriv inn tegn Skriv inn tegn
  Oppfrisk
Ugyldige data