Bryllup i Norge og i utlandet med Brudepikene - din bryllupsarrangør

Priser - bryllup i Norge

BRYLLUP, BRYLLUP, BRYLLUP! 


Vårt mål er enkelt - å overgå deres forventninger, og hjelpe dere skape en unik og uforglemmelig dag! 

Vi synes ikke det å planlegge et bryllup skal være en stressende opplevelse. Som din assistent i planleggingen vil vi finne de beste samarbeidspartnerne, gi dere erfarne råd, kreative ideer, og organisere alle praktiske detaljer. Dere kan kose dere med de morsomme delene av planleggingen, og unngå stress og uro. 


Alle brudepar og bryllup er ulike, og derfor tilbyr vi også ulike tjenester som passer ulike behov. Nedenfor kan dere lese mer om de ulike mulighetene vi tilbyr. 


PRIS:

Ønsker dere hjelp av oss til deres bryllup, har vi ulike priser avhengig av forventet antall gjester, hvor i landet dere vil ha bryllupet, når på året arrangementet er, og hvor lenge vi skal være til stede på bryllupsdagen. Priser mellom kr 30.000-50.000 er ikke uvanlig for planlegging og delvis tilstedeværelse på selve dagen. 

Vi har lang og bred erfaring med å arrangere bryllup, og vi jobber med gode leverandører. Velger dere å benytte dere av våre tjenester, så blir vi med dere på møte i selskapslokalet, for å se på løsninger og muligheter.  På bryllupsdagen stiller vi med et team som er tilpasset størrelsen på bryllupet, og bryllupsdagen koordineres i hht. avtale med dere. Vi er fleksible og løsningsorienterte, vi har såpass lang erfaring at vi tenker på de små og ekstra detaljene, dere kanskje ikke ville tenkt på selv. Bryllupet deres er ikke bare "et bryllup" for oss - det er vår livsstil! La oss bruke vår tid og kompetanse for at deres bryllup skal bli en unik opplevelse. 

Kontakt oss gjerne i dag ved å fylle ut skjemaet under, eller ved å sende EPOST.
 Dere må også gjerne ringe oss på tlf: 32 89 32 42. Vi tar gjerne et uforpliktende møte med dere på vårt koselige kontor i Drammen, før dere bestemmer dere. Der kan vi sammen gå gjennom deres ønsker og behov, og vi kan i ro og mak gå gjennom vår kontrakt, og diskutere priser. Møte i arbeidstiden er gratis, mens møte etter arbeidstid koster kr 500 per time. 

EKSTRA TJENESTER:

Konsultasjonstime
En enkelt konsultasjonstime hos oss. For dere som ønsker å gjøre planleggingen selv, men ønsker hjelp til å komme i gang. Dere kan spørre oss om alt dere lurer på!
Les mer

Hjelp til dekorering
I tillegg til planlegging er det også mulig å leie oss inn til å dekorere lokaler og/eller være tilstede som en koordinator på bryllupsdagen. 
Les mer 
  
Ring oss på telefon 32 89 32 42 eller send en EPOST for å få ytterligere informasjon - eller fyll inn skjemaet.

Vi gleder oss til å høre fra dere! 

Kontaktskjema
Navn (*)
Vennligst skriv inn ditt navn
E-post (*)
Vennligst skriv inn din e-postadresse
Telefon (*)
Vennligst skriv inn ditt telefonnummer
Bryllupsdato
Invalid Input
Sted (*)
Detaljer
Skriv inn tegn Skriv inn tegn
  Oppfrisk
Ugyldige data
 

Foto:

Bilde 1: Planleggingsmøte er viktig. Foto: Brudepikene Bilde 2: Vi jobber med gode leverandører til bryllupet. Her med Finn Schjøll. Foto: Brudepikene Bilde 3: Mange trenger hjelp til å feste knapphullsblomsten før vielsen. Foto: Maren Claussen Bilde 4: Vi deler ut program til vielsen. Foto Maren Claussen Bilde 5: Lokalet er ferdig pyntet, og vi er klare for bryllup! Foto: Maren Claussen Bilde 6: Vi setter på stoltrekk til vielsen utendørs. Foto: Maren Claussen Bilde 7: Fotograf i bryllupet er viktig! Foto: Brudepikene Bilde 8: Siste detaljer før bruden går inn i kirken. Foto: Brudepikene
bryllup i norge