Bryllup i Norge og i utlandet med Brudepikene - din bryllupsarrangør

Portugal

Bryllup i Portugal foregår i den norske ambassaden, som ligger i hovedstaden, Lisboa. Vielsen foregår ute i ambassadens hage, hvis været tillater det. Her er det mange severdigheter, og Lisboa er en langt rimeligere lisboadestinasjon enn mange andre hovedsteder i Europa. Kjør med en av de sjarmerende gule trikkene, eller reis ut til en av de hyggelige forstedene, Estoril eller Cascais.

 Enten dere reiser bare to, eller tar med dere familie og venner, så lager vi et opplegg som passer for dere. Denne destinasjonen egner seg for bryllup hele året! For nordmenn som ønsker litt sol og varme midt på vinteren, så er dette midt i blinken!

Vi har kontakt med mange hoteller og restauranter, og kan også tilby en vakker villa som ligger like utenfor hovedstaden for de som har med seg en del gjester. I tillegg tilbyr vi en villa, hvor det er perfekt å feire bryllup i vintagestil! 

Brudepikene har vært på denne destinasjonen, så bare ring oss for en prat! Tlf: 32 89 32 42

 

Fun facts:

  • Den berømte musikkformen som kalles FADO, er noe portugiserne er veldig stolte av, og musikken er nå på verdensarvlisten!
  • Det portugisiske alfabetet har ikke bokstavene K eller Y.
  • Portugal er det landet i Europa, som har flest soldager! 

Ønsker du vintagebryllup? Les mer

 

 Tips og annonser:

Bestill brudebuketten din her!

Kontaktskjema
Navn (*)
Vennligst skriv inn ditt navn
E-post (*)
Vennligst skriv inn din e-postadresse
Telefon (*)
Vennligst skriv inn ditt telefonnummer
Bryllupsdato
Invalid Input
Sted (*)
Detaljer
Skriv inn tegn Skriv inn tegn
  Oppfrisk
Ugyldige data