Bryllup i Norge og i utlandet med Brudepikene - din bryllupsarrangør

Paris


bryllupparis2Type vielse: borgerlig, kirkelig (seremoni)
Utendørs vielse: nei
Passer for: par som reiser alene, små grupper, store grupper
Sesong: hele året


Gift dere i romantikkens by, Paris! Byen passer for alle typer bryllup, og er like vakker hele året igjennom. Reiser man dit uten gjester kan man spasere langs Seinen, besøke sjarmerende nabolag og besøke noen av byens beste restauranter. Hvis dere tar med dere gjester dit, kan vi leie et flott selskapslokale, eller hva med å leie deres private båt og ha middag og fest mens dere seiler nedover Seinen i solnedgangen?

Vi kan hjelpe dere med alle arrangement rundt bryllupsdagen, og også organisere hotellovernatting, velkomstmiddag og aktiviteter som sightseeing.

Gyldig vielse foretas på den norske ambassaden som ligger sentralt i Paris. Vielser foretas kun på utvalgte datoer i løpet av året (fredager). Her må man være tidlig ute for å sikre seg den datoen dere ønsker. 

Vi kan også tilby seremoni i Paris. Dere må da først gifte dere enten i ambassaden, eller hjemme i Norge før dere reiser for å få det gyldig. Seremonien kan gjennomføres på den norske sjømannskirken, eller i en kirke i byen med en britisk prest.

Paris har en rekke spennende selskapslokaler dere kan velge i mellom. Vi hjelper dere finne riktig sted for deres bryllup, avhengig av antall gjester, stil og budsjett. 

Dere kan spise en intim og romantisk middag på en av byens beste restauranter, dere kan leie en båt kun for dere og deres gjester, og spise middag mens dere seiler nedover Seinen, eller leie et vakkert selskapslokale kun for dere.

Paris har så mye å by på. Det er morsomt å utforske byen, og mange velger også å legge inn noen felles aktiviteter i løpet av oppholdet. Vi kan organisere en felles velkomstmiddag, sightseeing med skandinavisk guide (til fots eller med buss), utflukter, vinsmaking og mye mer. 

Send oss gjerne en EPOST, eller fyll ut skjemaet under. 
Les referanser fra bryllup i Frankrike

Kontaktskjema
Navn (*)
Vennligst skriv inn ditt navn
E-post (*)
Vennligst skriv inn din e-postadresse
Telefon (*)
Vennligst skriv inn ditt telefonnummer
Bryllupsdato
Invalid Input
Sted (*)
Detaljer
Skriv inn tegn Skriv inn tegn
  Oppfrisk
Ugyldige data