Bryllup i Norge og i utlandet med Brudepikene - din bryllupsarrangør

Klosterhotellet


Vielse: borgelig i rådhus, teater eller grotte, seremoni på hotellet
Utendørs vielse: nei, kun seremoni
Passer for: fra ca. 80 personer og oppover
Sesong: Hele året

Dette hotellet er et tidligere kloster, som har blitt pusset opp, og nå er et hotell av høy standard. Hotellet har historisk sus i veggene, og er innredet i en fin blanding mellom antikviteter og moderne interiør.
Dere kan slappe av omgitt av vakre hager, klosterruiner og svømmebasseng. 

Hotellet ligger landlig og rolig til, men det er bare 5 minutters kjøring til nærmeste landsby, der dere vil finne flere butikker og svært mange gode restauranter. Hotellet er kun 1 time fra Roma med tog, men hvis dere ønsker å utforske området rundt anbefaler vi at dere har leiebil.

En borgelig vielse vil foregå i byen, og er gyldig i Norge. Det er også mulig å ha en symbolsk seremoni på hotellet, men da må dere selv sørge for å gifte dere hjemme før dere reiser til Italia. 

Etter vielsen kan dere få servert prosecco og cocktails, med egne bord med lokale oster, skinker og spesialiteter. Middagen kan serveres i klosterruinene, i borggården eller inne i restauranten.

Hotellet har overnatting i sine 28 rom, og dere kan ha fest med musikk og dans når dere leier alle rommene. Den nærliggende byen har også flere overnattingssteder som gjestene kan benytte dersom dere trenger flere rom.

Ring oss gjerne i dag på tlf: 32 89 32 42 , eller send oss forespørsel på skjemaet under bildene.Kontaktskjema
Navn (*)
Vennligst skriv inn ditt navn
E-post (*)
Vennligst skriv inn din e-postadresse
Telefon (*)
Vennligst skriv inn ditt telefonnummer
Bryllupsdato
Invalid Input
Sted (*)
Detaljer
Skriv inn tegn Skriv inn tegn
  Oppfrisk
Ugyldige data