Bryllup i Norge og i utlandet med Brudepikene - din bryllupsarrangør

  •  

Klosterhotellet


Vielse: borgelig i rådhus, teater eller grotte, seremoni på hotellet
Utendørs vielse: nei, kun seremoni
Passer for: ca 20-80 personer
Sesong: vår, sommer, høst

Dette hotellet er et tidligere kloster, som har blitt pusset opp, og nå er et hotell av høy standard. Hotellet har historisk sus i veggene, og er innredet i en fin blanding mellom antikviteter og moderne interiør.
Dere kan slappe av omgitt av vakre hager, klosterruiner og svømmebasseng. 

Hotellet ligger landlig og rolig til, men det er bare 5 minutters kjøring til nærmeste by, der dere vil finne flere butikker og svært mange gode restauranter. Hotellet er kun 1 time fra Roma med tog, men hvis dere ønsker å utforske området rundt anbefaler vi at dere har leiebil.

En borgelig vielse vil foregå i byen, og kan foregå enten på rådhuset, i byens teater eller i en av de historiske grottene som omgir byen. Det er også mulig å ha en symbolsk seremoni på hotellet, men dette må kombineres med borgelig vielse i Italia eller tinghuset her hjemme, før dere reiser nedover.

Etter vielsen vil dere få servert prosecco og cocktails i hotellets hage, med egne bord med lokale oster, skinker og spesialiteter. Middagen kan serveres i klosterruinene, i borggården eller inne i restauranten.

Hotellet har overnatting i sine 28 rom, og dere kan ha fest med musikk og dans når dere leier alle rommene. Den nærliggende byen har også flere overnattingssteder som gjestene kan benytte dersom dere trenger flere rom.

Ring oss gjerne i dag på tlf: 32 89 32 42 (mandag-fredag 0830-1530), eller send oss forespørsel på skjemaet under bildene.

Les referanser fra bryllup i ItaliaKontaktskjema
Navn (*)
Vennligst skriv inn ditt navn
E-post (*)
Vennligst skriv inn din e-postadresse
Telefon (*)
Vennligst skriv inn ditt telefonnummer
Bryllupsdato
Invalid Input
Sted (*)
Detaljer
Skriv inn tegn Skriv inn tegn
  Oppfrisk
Ugyldige data