Bryllup i Norge og i utlandet med Brudepikene - din bryllupsarrangør

Siste innlegg

Våre nyeste referanser!

19 juli 2015

Her har vi samlet de siste referansene vi har fått! Vi er veldig takknemlige for alle som tar seg tid til å skrive ned noen ord til oss etter bryllupet. 

mr-0139-171 small

23. mai i år giftet Merethe og Richard seg i Salzburg, og de hadde et skikkelig slottsbryllup - med alt som hører med. Drømmer du om slottsbryllup, så ta en titt! 

20. juni giftet Hilde og Roger seg i Cortona. Her kan dere lese deres opplevelse av bryllupsdagen, og se de flotte bildene! Cortona er ett av våre favorittsteder, og vi kan komme med gode anbefalinger akkurat her. 

Jasmin og Runar giftet seg i august 2013, og sendte oss nylig sin referanse! Det er vi veldig glade for, for det var et fantastisk bryllup å få være en del av! De feiret bryllupet sitt på en øy i Oslofjorden, uten veiforbindelse - og dere kan tenke dere hvilke utfordringer det bød på. ! Her kan dere også se en video som vi lagde fra denne dagen, og et tidligere blogginnlegg om dette bryllupet. 

Stine Grete og Ola giftet seg bare de to på vakre Santorini i fjor sommer. De valgte dessverre ikke fotograf, og opplevde alle brudepars mareritt, da filen med bildene de hadde fått tatt privat ble ødelagt. Heldigvis hadde de fått tatt en video, og fikk tatt ut et par stilbilder som de sendte oss. 

Tusen takk til alle sammen for at vi fikk lov til å legge ut deres hyggelige ord, og flotte bilder!