Bryllup i Norge og i utlandet med Brudepikene - din bryllupsarrangør

Siste innlegg

Hjelp vi er på TV!

14 september 2015

I løpet av våre 13 år som BRUDEPIKER, har vi vært så heldige og opplevd stor interesse fra pressen! Vi var ikke så flinke i begynnelsen til å ta bilder, så derfor blir det flest bilder her fra det siste vi har vært med på.

Det begynte for 10 år siden med programmet "Bm. Bryllup" på TV3, siden har det utviklet seg. Vi har alle disse episodene gjemt i skapet på jobben, og grugleder oss til den dagen vi skal sette oss i sofaen med et glass rødvin, for å se på dette igjen (med en pute på fanget).

Etterhvert har vi også vært på "God morgen Norge" et par ganger, vi har fått være med på "I kveld" med Christian Strand - da følte vi at vi snakket både forlengs og baklengs samtidig, det er utrolig hvordan kameraene og lysene klarer å sette oss ut av spill. Vi har sittet i sofaen i "Studio 5" (på Kanal Fem), og kjent på at nervene tok overhånd.. Vi har også vært med på "Sommerfesten" som ble spilt inn i Narvik i mai, og det var så kaldt, så kaldt.. (se tidligere blogginnlegg her)  Vi har også blitt intervjuet av Vår Staude på direkten på TV2 Nyhetskanalen under bryllupet til Kronprinsesse Victoria og Daniel i Sverige, og fikk oppleve den fantastiske stemningen som var i Stockholm denne dagen. Vi ble sminket i et busskur før vi skulle sitte og prate om bryllup i 1 time, og den timen gikk fort. 

Vår siste opplevelse var nå på fredag, da ett av våre bryllup var kveldens surprise på Senkveld med Thomas og Harald! "Plan B" ringte oss i juni, og spurte om vi hadde et bryllup hvor de kunne gjøre noe artig med Harald Rønneberg, og vi hadde et sporty brudepar som stilte opp på dette. Her ble det både vielse og annen litt utradisjonell underholdning fra Haralds side, og hvis du ikke har fått det med deg, så kan du se det morsomme klippet her! 

Vi har også blitt intervjuet av aviser, blader og radio med jevne mellomrom, og synes det er gøy at de kontakter oss. Vi gruer oss fortsatt til vi skal ut i medienes søkelys, men begynner så smått å bli mer vant til det - og tenker at dette er: once in a lifetime, hopp i det! Alt er kanskje ikke like bra, men vi er stolte, ydmyke og takknemlige for alt vi har fått være med på, og gleder oss til fortsettelsen!
Tusen takk for at du følger oss!