Bryllup i Norge og i utlandet med Brudepikene - din bryllupsarrangør

Siste innlegg

Vi øker vareutvalget!

01 mai 2013

Lagret i: Brudepikene

Vesker og tiaraer

Vi øker vareutvalget, og har tatt inn tiaraer og vesker som passer for deg som skal gifte deg, eller du som skal være forlover. Hos oss kan du få en tiara fra kr 650 og en veske fra kr 550. Kom innom butikken vår i Konnerudgaten 24 i Drammen, og se på utvalget. Vi holder åpent mandag - fredag kl 0900-1600.

Suksessrik kundekveld!

19 april 2013

Lagret i: Brudepikene

Herrenes aften 18. april

Nå har vi gjennomført vår første kundekveld, og vi er så glade og fornøyde (og så litt slitne, da). For oss var dette nesten som en premiere å regne, da vi samtidig åpnet våre nye lokaler hvor vi har stilt ut alle våre dresser, brudekjoler, tiaraer etc. 

Kundekveld 18. april

18 mars 2013

Lagret i: Bryllupsnytt

Herrenes aften!

Vi utvider, og inviterer til kundekveld hos oss torsdag 18. april. Denne dagen har vi fokus på mannen, og vil ha gode tilbud på herreklær for både små og store! Vi holder åpent fra kl 1000 til kl 2000 - kom innom oss i Drammen!

Slottsbryllup ved sjøen

15 februar 2013

Lagret i: Bryllup i utlandet

La prinsessedrømmen gå i oppfyllelse!

Nyhet denne våren! For de som drømmer om å bo på et slott, så tilbyr vi nå utleie av dette rustikke, vakre bittelille slottet. Passer for både små og store grupper. Slottet ligger i en pittoresk landsby, og for større grupper finnes det flere overnattingsmuligheter i området. Se på bildene, og drøm deg bort!

Brudekjoletrenden for 2013

11 februar 2013

Lagret i: Inspirasjon

Mange jenter går med drømmen om den perfekte brudekjolen, fra de er barn! Drømmekjolen forandrer seg nok litt i tankene med årene, men aldri drømmen om å være prinsesse for en dag!

 

Bryllup i solnedgangen

08 februar 2013

Lagret i: Bryllup i utlandet

Vakre St. Maria di Castellabate

Drømmer du om å gifte deg i en autentisk italiensk kystby? Drømmen kan bli virkelighet! Jeanette er lommekjent her - ring henne gjerne for en prat på tlf: 32 89 32 42

Nytt år - nye muligheter!

23 januar 2013

Lagret i: Brudepikene

Vi ønsker det nye året hjertelig velkommen!

Mange brudepar lurer på når de burde begynne bryllupsforberedelsene, og vi har satt opp noen punkter dere bør tenke på da! Vi vil også fortelle litt om hvordan vi jobber med våre kunder.

Bryllup på Malta

19 desember 2012

Lagret i: Bryllup i utlandet

Vi kan endelig hjelpe til med bryllup på den fantastiske ferieøya Malta! Dette øyriket består av tre forskjellige øyer, og byr på alt fra rik historie og kultur, til feriehygge og bading!

Tilbakeblikk!

18 desember 2012

Lagret i: Brudepikene

I år er det 10 år siden Brudepikene startet opp. Ideen om firmaet ble unnfanget en sommerkveld i 2002 med god mat og drikke, og siden har utviklingen gått i raskt tempo. Her har vi mimret litt, og prøvd å samle noen gamle bilder - og noen som er tatt i det siste.

Dresser for den kresne!

06 desember 2012

Lagret i: Brudepikene

Kule dresser fra "By Eneroth"

Nå kan dere kjøpe disse fantastisk, kule dressene fra "By Eneroth" hos oss. Det er bestillingstid på dette, så hvis dere skal ha dress til sommeren, så er det lurt å tenke på bestilling allerede nå! Vi skal også ha kundekveld i løpet av januar, hvor dere kan se disse dressene. Ta kontakt hvis du vil bli invitert på kundekveld!

Drøm deg bort!

21 november 2012

Lagret i: Bryllup i utlandet

Vakker villa utenfor Lisboa

Vi har tidligere vist bilder fra denne flotte villaen utenfor Lisboa, og nå kan vi også vise video. Villaen ligger kun 30 minutter fra flyplassen i Lisboa, og 20 minutter fra den norske ambassaden.

Vi følger Hege (7)

07 november 2012

Lagret i: Blogg

Vårt italienske bryllup

Vi har fulgt Hege fra mai, og fram til bryllupet  i Roma 6. september. Her kommer det siste blogginnlegget om dette bryllupet, og det er skrevet av bruden selv! Enjoy!

Gjør et brudekjolekupp!

02 november 2012

Lagret i: Bryllupsnytt

Second hand brudekjoler til salgs!

Vi har begynt å selge brukte brudekjoler. Ønsker dere å gjøre et brudekjolekupp, så ta turen innom oss i Drammen! Vi har kjoler i mange prisklasser!

JUBILEUMSTILBUD

10 oktober 2012

Lagret i: Kampanjer

Spesialpris på bryllup januar og februar 2013

Brudepikene fyller 10 år i år, og vi feirer ved å gi gode tilbud til våre kunder.

Planlegger dere å gifte dere i januar eller februar, så får dere nå spesialpris på vårt honorar! Passer godt for dere som allerede har bestilt vielsen i en ambassade, eller dere som har lyst til å gifte dere raskt, og som trenger hjelp til å få utført ønskene deres.

Gifte dere i Portugal?

09 oktober 2012

Lagret i: Bryllup i utlandet, Bryllupsnytt

Lei en vakker eventyrvilla utenfor Lisboa

La oss hjelpe til med bryllup i vakre Lisboa! Dere kan gifte dere i den norske ambassaden, og selve vielsen koster ingenting. For de som velger å gifte seg hjemme først, så tilbyr vi symbolsk seremoni på stedet. Noe som kan passe for dere?