Bryllup i Norge og i utlandet med Brudepikene - din bryllupsarrangør

Siste innlegg

Video fra sommerbryllup

14 november 2013

Lagret i: Bryllup i Norge

Bryllup på Brønnøya 17. august

Vi var så heldige at vi fikk lov til å arrangere bryllupet til Jasmin og Runar 17. august, og i den forbindelse lagde Marit en liten video, som dere kan se her. 

Ledig stilling hos oss!

24 oktober 2013

Lagret i: Brudepikene

Går du med en bryllupsplanlegger i magen?

Vil du bli en del av vårt team?

Vi mister dessverre en dyrebar medarbeider, og har i den forbindelse en ledig stilling som bryllupsplanlegger hos oss. Din jobb blir å finne destinasjoner/steder for kunder, og arrangere bryllupet fra a til å. Kanskje det kan være noe for deg, eller noen du kjenner? 

Kundekveld 17.10 og 14.11

20 september 2013

Lagret i: Messer

Brudekjoler, herredresser, tiaraer, vesker og annet tilbehør!

Vi har kundekveld torsdag 17. oktober, og torsdag 14. november. Begge dagene er vi her til kl 2000. Kom innom for å prøve drømmekjolen, eller få et bra tilbud på dress og tilbehør disse dagene! Hos oss finner dere også vesker og smykker (for både brud og gjester, eller kanskje til julebordet?), og vi har også tiaraer.
Meld dere på til post@brudepikene.no

Øybryllup 17. august

30 august 2013

Lagret i: Bryllup i Norge

17. august arrangerte vi et fantastisk teltbryllup på Brønnøya, rett utenfor Nesøya i Asker. Idyllisk ramme rundt et bryllup, med sjøen i umiddelbar nærhet.

Inspirasjonstur for utenlandsbryllup

27 august 2013

Lagret i: Bryllup i utlandet

Drømmer dere om utenlandsbryllup, eller er dere kanskje allerede så smått i gang med planleggingen? Vi ønsker å arrangere en inspirasjonstur til utlandet nå i høst. Bli med!

Musikk til bryllupet

24 juli 2013

Lagret i: Inspirasjon

Er det ikke fint hvordan man kan høre en sang på radioen, og så plutselig bli overstrømmet av ulike minner og assosiasjoner man har til den sangen? Å bruke tid på å plukke ut sanger dere liker til bryllupsdagen er ikke bare med på å gjøre selve dagen mer unik og personlig, men sangene vil også i framtiden få dere til å tenke tilbake på akkurat den dagen og hvor fin, morsom og rørende den var.

Jon & Glenn

16 juli 2013

Lagret i: Bryllup i Norge

Noen små øyeblikk fra bryllupet vi arrangerte for Jon og Glenn i Oslofjorden!

Reisebrev fra vakre Cortona

17 juni 2013

Lagret i: Bryllup i utlandet

Marit har vært tilbake i vakre Cortona på sommerferie. Byen er perfekt for bryllupsfest for små eller store grupper. Les mer for å drømme deg bort til bella Italia!

Brudepikene på Instagram

14 juni 2013

Lagret i: Brudepikene

Nå er vi også på Instagram! Følg oss på @brudepikene

Vi har prinsessefeber!

06 juni 2013

Lagret i: Kampanjer

Konkurranse og spesialtilbud!

De fleste bruder drømmer om å være prinsesse for en dag, og denne uken feirer vi prinsessebryllupet i Sverige med både konkurranse og spesialtilbud på våre tiaraer.  

Lik oss på FACEBOOK, og vinn en tiara. Er det ikke noe for deg, så del gjerne videre til venner som skal gifte seg (eller vinn en tiara for din venninne). Legg gjerne inn en kommentar om hvorfor nettopp DU skal vinne, og gjerne under den tiaraen du liker best!

Film bryllupet!

28 mai 2013

Prikken over i'en!

Mangler du den siste detaljen, for å gjøre bryllupsfesten perfekt? Lei inn et profesjonelt videoteam, og vi lover at brudepar og gjester får et minne for livet! 

Vi holder stengt 16.-21. mai

15 mai 2013

..Og nå skal vi på TV igjen!

Vi har hektiske dager hos Brudepikene for tiden, og nå må vi dessverre holde stengt på kontoret 16. og 21. mai. Vi reiser nemlig til Italia, for å arrangere et stort bryllup der. Hvis noen ringer til oss i denne perioden, så kan det være vanskelig for dere å nå oss! Ber om forståelse for dette. Vi får heller ikke svart på forespørsler, før vi er tilbake. 

Vi øker vareutvalget!

01 mai 2013

Lagret i: Brudepikene

Vesker og tiaraer

Vi øker vareutvalget, og har tatt inn tiaraer og vesker som passer for deg som skal gifte deg, eller du som skal være forlover. Hos oss kan du få en tiara fra kr 650 og en veske fra kr 550. Kom innom butikken vår i Konnerudgaten 24 i Drammen, og se på utvalget. Vi holder åpent mandag - fredag kl 0900-1600.

Suksessrik kundekveld!

19 april 2013

Lagret i: Brudepikene

Herrenes aften 18. april

Nå har vi gjennomført vår første kundekveld, og vi er så glade og fornøyde (og så litt slitne, da). For oss var dette nesten som en premiere å regne, da vi samtidig åpnet våre nye lokaler hvor vi har stilt ut alle våre dresser, brudekjoler, tiaraer etc. 

Kundekveld 18. april

18 mars 2013

Lagret i: Bryllupsnytt

Herrenes aften!

Vi utvider, og inviterer til kundekveld hos oss torsdag 18. april. Denne dagen har vi fokus på mannen, og vil ha gode tilbud på herreklær for både små og store! Vi holder åpent fra kl 1000 til kl 2000 - kom innom oss i Drammen!