Bryllup i Norge og i utlandet med Brudepikene - din bryllupsarrangør

Frieri8143356-man-making-proposal-of-marriagePlanlegger du frieri, men er usikker på hvordan du skal gjøre det? Eller har du ideene, men trenger hjelp til å få det gjennomført?

Brudepikene kan hjelpe deg å finne løsningen på det perfekte frieri for akkurat dere. Sammen planlegger vi hvor og hvordan frieriet skal foregå, og legger en felles plan. Vi tar hånd om alle bestillinger eller reservasjoner som eventuelt må gjøres. På selve dagen kan vi også være tilstede for å diskret ordne de siste detaljene og for å sikre at alt blir minst like bra som forventet.  

she said yesEnten du drømmer om å gjøre noe spektakulært, eller personlig og intimt kan vi hjelpe deg på vei.

Frieri under stjernehimmelen i Toscana? Eller gå ned på kne på en strand, eller i Eiffeltårnet i Paris?  Hva med å overraske med et frieri under en ferietur? Vi har mange dyktige samarbeidspartnere i utlandet, og kan ordne alt fra restaurant til musikere eller en fotograf som kan forevige øyeblikket.


1354378075 540x350 istock 000014807692smallPriser varierer ut i fra hvor mye hjelp du trenger, hvor mye som skal gjøres, og hvor frieriet skal foregå. Send oss gjerne en mail med litt informasjon, og gjerne ditt budsjett - så sender vi deg våre generelle pakker. 

Dere kan også betale for en konsultasjonstime hos oss, og få gode tips og råd. Priser på konsultasjonstime ser du her. 

 

Kontaktskjema
Navn (*)
Vennligst skriv inn ditt navn
E-post (*)
Vennligst skriv inn din e-postadresse
Telefon (*)
Vennligst skriv inn ditt telefonnummer
Bryllupsdato
Invalid Input
Sted (*)
Detaljer
Skriv inn tegn Skriv inn tegn
  Oppfrisk
Ugyldige data