Bryllup i Norge og i utlandet med Brudepikene - din bryllupsarrangør

Bryllupsfrisyre

Bryllupsfrisyren

Du skal være prinsesse for en dag, og da er det viktig å tenke helhet! En flott kjole, en vakker brudebukett og for å toppe det hele - et vakkert dandert hår.

Slør, blomsterkrans, hårbøyle, pene spenner, en vakker, enkel blomst i håret - dette er dagen du skal velge og vrake!

Bruk gjerne en salong hvor de kjenner deg og dine behov fra før. Oppholder du deg i et annet land, eller i en annen by, så velg en frisør du blir anbefalt fra andre. Benytt deg alltid av muligheten til å ta en prøvetime før bryllupsdagen, slik at det går raskt og greit å få ordnet håret selve dagen! Skal du sminke deg i salongen, kan det også være en god idè å prøve dette også på forhånd slik at resultatet blir akkurat som ønsket på bryllupsdagen! Mange salonger har som tradisjon at de gir bruden en liten ekstra oppmerksomhet på bryllupsdagen - som et glass champagne eller to og/eller litt frukt, slik at nervene roes!

På mange steder i utlandet kan man få frisøren til å komme på hotellet, og dette kan også arrangeres her i Norge! Husk å ta med den hårpynten du selv ønsker å bruke, hvis ikke annet er avtalt med frisøren. Frisøren kan også hjelpe forlover, mor, brudepike eller andre gjester som har behov for det.

Husk at du på bryllupsdagen har på et plaggg med knepping foran, slik at du slipper å klippe i stykker en fin genser når du går fra hverdagsklærne til brudestasen!

Tips oss gjerne om dyktige frisører i ditt distrikt, og besøk også vår leverandøroversikt!

Hvis du var veldig fornøyd med din frisyre på bryllupsdagen, så send oss gjerne av dette, så legger vi det ut på denne siden! Skriv også gjerne hvilken tekst dere ønsker at skal følge bildet. Dette koster ingenting, og er også en gratistjeneste vi tilbyr firmaer som har en oppføring i vår leverandøroversikt.

 

Nyttige linker:

Lurer du på hvilken hårfrisyre du kler? Her er 5 varianter som alle kler!