Bryllup i Norge og i utlandet med Brudepikene - din bryllupsarrangør

Bryllup i utlandet

bryllup_p_stranden
Flere og flere norske par velger å arrangere bryllupet i utlandet. Brudepikene har spesialisert seg på nettopp dette, og håper vi kan få hjelpe dere med deres arrangement.

Romantisk helg i Paris, late dager på en gård i Toscana, strandferie på Spanias solkyst eller bryllup på en skotsk herregård? Dere kan velge mellom mange vakre steder som gir dagen en helt unik ramme.

Les mer om de mange vakre stedene vi kan tilby bryllup!
Finner dere ikke deres drømmested her? Ta kontakt med oss, da ikke alle stedene ligger ute på nettet!

Vi har arrangert bryllup i utlandet siden 2002, og vet hva som fungerer og hva som ikke fungerer, hvilke steder som passer best for ulike typer bryllup, og hva det er lurt å tenke på. Vi har arrangerert bryllup for alt fra 2-100 personer, i flere ulike land, og har nettverk med dyktige samarbeidspartnere som sørger for at bryllupet deres er i trygge hender. 


Selv om dere ikke vet hvor dere vil reise, eller hvor mange dere blir, kan dere likevel kontakte oss. Vi hjelper dere gjerne med å finne ut hvor og hvordan dere vil feire dagen.

Ring oss på telefon 32 89 32 42, eller send oss en e-post til post@brudepikene.no for å få tilsendt mer informasjon. Ønsker dere et uforpliktende møte på vårt kontor før dere bestemmer dere, så avtal gjerne tid med oss!

 
Kontaktskjema
Navn (*)
Vennligst skriv inn ditt navn
E-post (*)
Vennligst skriv inn din e-postadresse
Telefon (*)
Vennligst skriv inn ditt telefonnummer
Bryllupsdato
Invalid Input
Sted (*)
Detaljer
Skriv inn tegn Skriv inn tegn
  Oppfrisk
Ugyldige data