Bryllup i Norge og i utlandet med Brudepikene - din bryllupsarrangør

Bryllup i Norge

bryllup oslo9


Få dager er så spesielle som bryllupsdagen!
bryllup oslo9

Vi er profesjonelle bryllupsplanleggere, og vi har hjulpet brudepar å arrangere bryllup i Norge siden 2002. Vi bruker kun de beste samarbeidspartnere innen sitt felt, og dere velger fra øverste  hylle. 

I en hektisk hverdag kan det være utmattende å tenke på alle detaljer rundt bryllupet. Visste du at det i snitt tar hele 250 timer å planlegge et bryllup? 
 
Ved å velge oss som bryllupsplanlegger får dere en profesjonell og kreativ hjelper på veien. Vi er deres bryllupsstylister, som sammen med dere designer hvordan dagen skal være. Vi passer på at alt gjøres i riktig rekkefølge, og til riktig tid - ingenting blir overlatt til tilfeldighetene. Dere får noen å kaste ball med underveis, noen som kan gi råd, og som holder oversikten over alle små og store ting. 

Dere kan slappe av og nyte planleggingen, og være et uthvilt brudepar på bryllupsdagen. På bryllupsdagen drar vi i alle trådene, og sørger for at dagen går som planlagt. pomponger
 
Som brudepar hos oss får dere en fast kontaktperson hos oss som følger dere hele veien. Vi tilbyr ulike pakker som passer de fleste behov og lommebøker. Dersom dere ønsker noe helt spesielt kan vi sammen finne en løsning, og skreddersy et tilbud kun for dere.

Ring oss på telefon 32 89 32 42, eller send en e-post til post@brudepikene.no for å få tilsendt mer informasjon. Vi ser frem til å høre fra dere! 

Foto: 
Bilde 1: Alt klart til bryllup.  Foto: Brudepikene
Bilde 2: Vi pynter bordet. Foto: Brudepikene
Bilde 3: Vi pynter til bryllup. Foto: Brudepikene 
Nederst: Bruden blir sminket av Jeanette, mens brudgommen følger med.
Her kan du lese referansen fra dette bryllupet, og se flere bilder. Foto: Nordica Photograpy

 

Kontaktskjema
Navn (*)
Vennligst skriv inn ditt navn
E-post (*)
Vennligst skriv inn din e-postadresse
Telefon (*)
Vennligst skriv inn ditt telefonnummer
Bryllupsdato
Invalid Input
Sted (*)
Detaljer
Skriv inn tegn Skriv inn tegn
  Oppfrisk
Ugyldige data