Bryllup i Norge og i utlandet med Brudepikene - din bryllupsarrangør

Bryllup i Polen

Bryllup i Polen passer godt for brudepar som ønsker valuta for pengene! Dette ligger nær Norge, og det er gode forbindelser til flere polske flyplasser. For de som er reisevant, kan man også reise med bil og ferge hele veien! 

 


SLOTTSBRYLLUP 
Polen er et land som er rikt på historie, og vi har gleden av å tilby bryllup på et vakkert eventyrslott! Her kan dere gifte dere hele året, og hvis dere vil invitere stort og smått kan dere være over 200 mennesker her. Vi tilbyr gode overnattingspriser, slik at det ikke blir så dyrt for gjestene å bo her. 

Dere velger selv om dere vil gifte dere borgerlig eller kirkelig, men det er også mulig (og kanskje enklere) å arrangere symbolsk seremoni på stedet. Ved symbolsk seremoni, må dere gifte dere i Norge først . Hele bryllupsdagen skreddersys etter deres ønsker og smak, og vi har meget gode samarbeidspartnere her. 

Dette stedet kan ha inntil 3 bryllup hver gang, og kan ta både små og store grupper. Slottet ligger herskapelig til i en flott park, og svømmebassenget blir nok flittig benyttet av både barn og voksne. Ønsker dere en avstressende massasje før bryllupet, så er dette noe vi kan legge opp her. Bryllupsmenyen er smakfull, og dere kan holde bryllupsfesten til langt på natt. 

Se blogginnlegg her.

Høres dette fristende ut? Ta kontakt med oss for et tilbud i dag!