Bryllup i Norge og i utlandet med Brudepikene - din bryllupsarrangør

Blomster til bryllupet

BRUDEBUKETT
Tradisjonelt var det brudgommens oppgave å velge ut brudebukett, men dette har man gått mer og mer bort fra i våre dager.

Brudebuketten er som et vakkert smykke som pryder brudekjolen, og gir den liv. Blomstene gjenspeiler ofte personligheten til paret som har valgt de ut, og er et viktig tilbehør til kjolen.  Brudebuketten skal ikke være for prangende, slik at den tar oppmerksomhet bort fra antrekket.

Se et utvalg av brudebuketter i vårt bildearkiv

KNAPPHULLSBLOMST
For å skape en helhet så lages ofte knapphullsblomsten til mennene som små kopier av brudebuketten.  Det er vanlig at brudgommen og forloveren har knapphullsblomst, men enkelte lar også fedrene få hver sin knapphullsblomst. Har dere også en liten brudesvenn, så pleier han også å få en liten knapphullsblomst.

BRUDEPIKEBUKETT
Brudepike/brudesvenn buketten lages ofte av samme type blomster som brudebuketten, men man kan ofte lage en litt original versjon. Hva med å få laget et blomsterhjerte? Eller hva med en liten kurv full av markblomster?

BRYLLUPSDEKORASJONER
Det er vanlig å pynte selskapslokalet og vielsesstedet med samme blomster som brudebuketten for å skape en helhet. Er det flere som skal gifte seg på samme sted, bør man ta kontakt med de andre parene og velge blomster i fellesskap.

Ønsker dere hjelp til å dekorere selskapslokalet - BRUDEPIKENE kan hjelpe dere med dette! 

ETTER BRYLLUPET
Send oss gjerne bilder av din brudebukett, så legger vi den ut i vårt bildearkiv, slik at andre kan få ideer!

 

brudebukett studiovest