Bryllup i Norge og i utlandet med Brudepikene - din bryllupsarrangør

Barn i bryllupet

I våre dager, er det svært vanlig at brudeparet har barn når de inngår ekteskap. Mange venter med å gifte seg til barna er store nok til å være brudepike- og svenn, og det er ikke noe mer sjarmerende enn barn som går foran bruden opp til alteret. Man må allikevel være oppmerksom på at det å ha med små barn under vielsen, kan skape litt støy og uforutsette situasjoner. Vi anbefaler derfor at brudeparet allierer seg med en av gjestene, eller tar med seg en barnevakt. En vielse kan være en tålmodighetsprøve for en liten bryllupshjelper!

Det er også viktig at dere tenker gjennom om dere ønsker å ha med gjesters barn i bryllupet deres. Dette er det brudeparet som skal bestemme, og gjestene må respektere brudeparets avgjørelse. Formuler deg varsomt, for det er lett å fornærme noen. 


Hvis dere velger å ha med barn under hele feiringen, anbefaler vi dere å lage et lite "barnehjørne" - hvis lokalet er egnet til dette. Det kan være lurt at barna blir hentet av en barnevakt til en avtalt tid, eller at dere har et rom hvor de aller minste barna kan hvile seg. Barna bør få slippe å være med på bryllupsfesten, som ofte kan vare til langt på natt.

Nyttige linker:

Blogginnlegg av Brudepikene

 

 


   barn_i_bryllupet