Bryllup i Norge og i utlandet med Brudepikene - din bryllupsarrangør

Astrid og Erik

Bryllup i Paris 22. september 2006

Hei Anki,

har i dag første arbeidsdag etter noen fantastiske dager i Frankrike. Spesielt ble bryllupsdagen en minnerik opplevelse!

Tusen takk for at dere hjalp oss med forberedelsene til bryllupet vårt!

Alt fungerte perfekt;
Brudebukett og knappehullsblomst ble levert i god tid til hotellet.
Det var helt herlig å kjøre rundt i Paris i den gamle Rolls Roysen, sjøl om det knaket godt i mangel på støtdempere....(ble en del "morsomheter" rundt dette). En kjempemorsom overraskelse var det å se bilen pyntet med rosa bånd og sløyfer - en ekstra takk til dere for det!

Fotografen ankom ambassaden i god tid, og tok mange fine bilder både under vielsen og fra kjente steder i byen. Albumet ble meget raskt levert i løpet av fredag ettermiddag - godt gjort!

Lunsjstedet var bare helt innertier for oss - vakkert sted, nyyydelig mat og utmerket service! Anbefaler stedet på det varmeste dersom man ikke må tenke på kostnaden, for dette var dyrt. Vi er i allefall meget, meget fornøyd.

Brasseriet svarte ikke helt til forventningene. Det var veldig varmt og veldig mye folk i restauranten - mye støy! Imidlertid var maten god, og til en normal pris. Vi er glade for at vi ikke valgte å holde hovedmåltidet her, da dette stedet var veldig uformelt og ikke passende til en høytidlig bryllupsmiddag. Vi ønsket oss en uformell middag, og det fikk vi. Anbefaler derfor restauranten videre til de som ønsker det samme.

Selv om dere ikke var inne i bildet da vi bestilte hotell-rom, kan vi på egne vegne anbefale Hotel New Roblin som overnattingssted. Super beliggenhet!

Nok en gang takk for hjelpen til våre forberedelser, dere var med å gjorde dagen uforglemmelig !!

med beste hilsen
Astrid og Erik


Tilbake til referanser Frankrike